Senaste nytt!

28.06.2018

Nu har det levererats massor med nya Skoda´s! missa inte detta i LEVERANS avdelningen. Skoda i Kiruna är en solsken historia! Inte många andra städer i Sverige har lyckats med det vi har tillsammans, framförallt ni kunder!

"Skoda, made for Kiruna"

Vi "avslutar" halva året med 15% av vår lokala marknad och är därmed på top 3 listan i Kiruna/Gällivare! Det att jämföra med ett nationell snitt på marknadsandel 5,1%.

Nog om siffrorna.

Vi kör nu en provkörningskampanj, missa inte detta! vinnaren får en SPA kväll och middag för 2 på Ripan. För att vara med så skall du provköra en ny eller begagnad bil på Bilcity, ta en fin, rolig, tokig, unik eller någon annan bild under provkörningen och lägga ut den på Instagram under hashtaggen #BilcityRoadtest Tävligen pågår till sista augusti och vinnare utses av en kompetent jury i början av september. (Glöm inte att din instagram profil måste vara publik för att vi skall hitta just din bild!)

Gladiatorerna var på besök i Kiruna, ett besök på Bilcity och Skoda stod högt på listan, "Hero" och "Amazon" klädde ut sig till vanliga människor för en provkörning med vår helt nya Skoda Kodiaq Scout. De var självklart 5 stjärnigt nöjd med den provkörningen.

Förra veckan avslutade vi med en härlig friluftsdag, Veikko från Vertech, Thor och Anders från Skoda/Bilcity trampade iväg på en skogstur på cyklar. Cyklar med elmotorer. Har ni inte testat det så gör det! Fantastiskt roligt! 

Kan rekommendera er att hyra av Johnny Öhrn eller Höjdmeter i Kiruna.

Avslutningsvis vill jag bara tacka er 3758 unika besökare som kommer hit till SkodaKiruna.se