Monster Superben!

02.09.2018

Min tanke med det här forumet är inte att sälja bilar. Här vill jag som ni säkert förstått berätta mer om Skoda, Skoda i Kiruna och det som sker runt bilmärket och oss som återförsäljare.

Jag skall berätta om vår utan tvekan tuffaste demobil genom tiderna! 280hästkrafter, fyrhjulsdrift och automatlåda. Bilen är självklart utrustad med massor av annan utrustning också. Ex glastak, Canton ljudsystem, Webasto parkeringsvärmare, Navigation, svart innertak, Sportstolar och massor med övrig utrustning. Det handlar alltså om Skoda Superb Sportline TSI280 4x4 DSG.

Man startar bilen via startknappen och motorn mullrar igång. Via infotainment systemet avaktiverar man ASR systemet, eller rättare sagt lägger systemet i sport läget. För växelspaken en extra gång bakåt för att aktivera sportväxlingen. Nu är Superben redo för race! 

Nu är bilen konfigurerad för att klara 0-100km/h på endast 5,8sekunder!

Den här bilen har vi nu till salu, jag nämner det här bara för att denna velvet röda raket är så otroligt rolig och unik. Miltalet är ca 900 och priset är satt till 379.000kr hör gärna av dig till oss. Om du törs så är ju en provkörning helt gratis men ändå "pricless"!

Anders.Svonni@bilcity.com / 0980-66773