GOD JUL!

24.12.2017

God jul!

Idag skall vi passa på att öppna några härliga julklappar! Jag skall berätta om vad vi kan se fram emot efter helgerna! 2018 kommer att öppnas på bästa möjliga sätt!

Skoda Karoq.

Karoq finns redan nu i vårt fina showroom, men efter helgerna har du möjlighet att provköra den hos oss. Vi tror att det är Karoq Style TDI150 4x4 DSG som blir storsäljaren, därför är det också den vi kommer att ha för provkörning. Det finns en överraskning till här, men det avslöjar jag inte innan allt är 100% klart. SPÄNNING!

Skoda Kodiaq.

Denna bil är 2017 års största succé. Denna finns nu även i sportline och scout utförande. Bilen talar för sig själv, mer ord om detta behövs ej. (Ni som beställt Kodiaq och väntar, kan jag även meddela att de flesta är inte längre jätte långt borta.)

Superb.

Superben Sportline finns nu med färgen "Dragon skin". hög "vill ha" faktor på denna!

2018 års demobils park.

Efter helgerna kommer vi att uppdatera demo-parken REJÄLT! Det här vill ni inte missa! Så här kommer det att se ut:

-Skoda Rapid Style TSI110, Riktigt sportig och lättkörd halvkombi med krut under huven.

-Skoda Octavia Style TDI150 4x4 DSG7, Nya Octavian med nya 7stegs DSG, vår demo är helt och fullt utrustad! Den perfekta familjebilen, prisvärd, komfortabel, rymlig och fylld med teknik. 

-Skoda Karoq TDI150 4x4 DSG7. Nu är den här och snart i trafik, bilen som redan vunnit flera tester och dessutom blev utsedd till årets familjebil 2017! Denna provkörning vill ni absolut inte missa!

-Skoda Superb TSI280 4x4 DSG. Ja ni läser rätt, 280hästkrafter tillsammans med fyrhjulsdrift, jag rekommenderar att ni spänner bältet ordentligt innan denna provkörning, för den här bilen är så extremt motorstark och snabb.

-Skoda Kodiaq TDI190 4x4 DSG7. Vi rullar på med vår Kodiaq som vi har sedan tidigare, det har att göra med att vi inte får fram någon annan demo just nu, men modellen är även så ny så inga stora förändringar ha skett.

Börja det nya året med att komma in till oss och provkör våra nya modeller. Superben med 280 hk tror jag blir en stor succé!

Ha nu en riktigt god jul och ett riktigt gott nytt år! Hoppas ni gillar julklapparna jag kommit med, men ni har också varit väldigt snälla i år!

/Anders Svonni