Full gas genom kvartalet

13.03.2018

Ni blir fler och fler som vill köra för det bästa stallet!

Januari och Februari som vanligtvis är den lugna perioden i bilhandlarens år, har nu blivit de bästa, iallafall om man har förmånen att jobba med Skoda.

Jag har klippt ihop en enkel film som kan representera hur vi tillsammans har startat året! (Höj volymen och häng med!)

PRYLAR, SAKER OCH LIVSTIL

Skoda showroom eller vardagsrummet börjar nu vara utsmyckat med fina saker och prylar, allt från läckra MonteCarlo kläder till Skoda ventilhattar. Nya MonteCarlo klockan är helt otroligt snygg, där håller nog alla med. Kika gärna på prylarna. Allt finns att köpa nere hos oss på Industrivägen 9.


Senaste leveranserna.

Eftersom det har staplat sig lite så hyllar jag alla våra senaste ambassadörer i detta inlägg, men de åker givetvis även in i vår stora hyllnings sida LEVERANSER, där hittar ni alla leveranser sedan denna härliga rutin skapades. De allra flesta ställer upp på bild med sin nya bil, det tackar jag för. Men samtidigt vet jag att ni som inte vill vara med på bild är grymma Skoda ambassadörer i vilket fall! Så tack även till er!

Imorgon bär det av till Gällivare för mässa, självklart uppdateras detta på vår "bilcitykiruna" Insta och FB, men självklart även här. 

Ha det så länge!

/Anders